Om os

Om os

 

Kennel Archa Von Sambleben blev etablet i 2010, hvor vi fik godkendt vores kennelmærke af Dansk Kennel Klub (DKK).

Grundlaget for vores kennel, og derved også vores navn - skulle være unikt: derfor skulle det være med udgangspunkt i vores 2 første hunde, Armani og Chanel.

Ar (Armani) og Cha (Chanel) = Archa + vores særlige efternavn: Archa Von Samblebens.

Nu opdrætter af Boston Terrier og Boxer

Jesper

Jesper er 30 år, og arbejder til daglig som sygeplejerske på Universitetshopitalet, Skejby på Hjerteafdelingen. Et givende og livsbekræftende job. Kunne ikke tænke sig noget andet job på nuværende.

Jesper er meget musikalsk, og har i alderen 6-23 år sunget i Sct. Peders Kirke; ligefra børnekor, ungdomskor og til koncertkor. Selvom Jesper stoppede med at synge i kor, så er han aldrig stoppet med at synge.

 

Jesper spiller ligeledes teater, og vil meget gerne opføre musicals.

Indtil videre er det blevet til "Askepot", "Vi Maler Byen Rød", "Les Misérables" og i sommeren 2015 står den på "Matador" som Hans-Christian Varnæs.

 

Hundene er fælles ansvar men det er Jesper som den primære i hverdagen samt i forhold til træning og udstilling. Jesper elsker at udstille hundene i vores kennel - og det bliver også til mange ture med vores hvalpekøbers hunde. Og i året 2014 er det blevet til adskillige titler.

Michael

Michael er 40 år, og arbejder selvstændigt indenfor restaurantionsbranchen. Dette har været en barnedrøm som for 3 år siden gik i opfyldelse.

At være selvstændig tager en del af ens tid, men når han holder fri fra restauranten så er der nok at tage fat på derhjemme.

 

Grunden som huset ligger på er 1500m2, så er der en større have som også skal passes..... Og Michael er ligeledes god til at finde på projekter så kede sig; det gør han så aldrig :)

 

Michael bruger naturligvis også en del af sin tid på hundene, men det er mest til hygge og nyggen; træning og udstilling ligger på Jespers bord.

Naturligvis deltager Michael også på udstilingerne - når arbejdet tillader...